Näyttelijätyön hahmometodikurssi

Näyttelijätyön hahmometodikurssi

Esiintyjän suurin haaste on uskaltaa kohdata oma riittämättömyytensä, epätäydellisyytensä ja ihmisyytensä. Elämää, autenttista olemista, ei voi ”tehdä” näyttämölle. Se syntyy kun annamme itsellemme luvan olla sitä mitä olemme, kaikkine rajoitteinemme ja puutteinemme, emmekä häiritse kertomaamme tarinaa yrityksellä loistaa.

Ihminen on luonnostaan läsnäoleva, kiinnostava ja karismaattinen esiintyjä. Miksi ihmeessä se kuitenkin on niin harvinaista herkkua näyttämöllä? Mitä esiintyjä tekee välttääkseen jotain näin yksinkertaista ja itsestään selvää? Hän ”suorittaa” esiintymistä sen sijaan että vain olisi. Hän pyrkii muistamaan, olemaan hyvä, onnistumaan.

Kursseillani haastan esiintyjät olemaan kyllästyneitä, huonoja, tylsiä, itsekriittisiä, tyhjiä, väsyneitä, toivottomia ja häpeämään jos hävettää. Kun tarkastelemme, mitä on tämän riittämättömyyden, hylätyksi tulemisen pelon, hyväksytyksi tulemisen tarpeen ja suorittamisen takana, suorittamisesta päästään irti, ihminen roolin takaa astuu esiin ja esiintyjä valloittaa katsojan pelkällä olemuksellaan. Kurssi soveltuu harrastajille, näyttelijöille, ammattiesiintyjille tai muuten työssään esillä oleville henkilöille, kuten myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille sekä yrittäjille.

Kurssille pääsyvaatimuksena on vähintään 18v ikäraja, aiempaa kokemusta näyttelijäntyön hahmometodista tai näyttelijäntyöstä ei tarvita. Näyttelijäntyön hahmometodi vaatii osallistujalta halua ja valmiutta antautua tarkastelemaan omia kipukohtia sekä vahvempia puolia esiintyjänä hyvin henkilökohtaisella tasolla.
Yhteistyössä:

v