Yritys

SYDÄMENPALO OY

Tamperelainen Sydämenpalo Oy toimii kiertävien ammattiteatteriesitysten tuottajana sekä kurssien ja koulutusten järjestäjänä ympäri Suomen. Sydämenpalo Oy syntyi alun perin tuottamaan ammattikesäteatteria mm Sappeen ja Ellivuoren Kesäteattereihin ja on muuttanut sittemmin toimintaansa enemmän kurssien ja kiertävien esitysten, kuten ravintolateatterin, suuntaan.

Kurssivaihtoehdoista löytyy teatteri-ilmaisu, näyttelijäntyö, ryhmä- ja vuorovaikutustaidot, esiintymisjännitys, improvisaatio, kehon ja mielen hyvinvointi, sekä muut luovat menetelmät. Kouluttajina toimii lisäkseni alan ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus palveluiden sisältöihin. Tilaa kurssi tarpeisiisi räätälöitynä tai ohjelmaa firman juhliin, yksityistilaisuuksiin, häihin, synttäreille, pikkujouluihin yms.

Yhteydenotot: lotta@sydamenpalo.fi tai Lotta +358 40 56 36 155

INSPIRAALI

InSpiraali on luovuuteen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys. InSpiraali toimii yksilöasiakkaiden parissa, niin hyvinvoinnin kuin luovuudenkin kentässä. InSpiraalin kautta voit tilata minulta myös räätälöityjä palveluita, kuten luentoja tai kursseja, kertaluontoisesti haluamaasi tilaisuuteen, jotka eivät mene yleiseen myyntiin. Kurssien ja koulutusten lisäksi teen myös tilauksesta mm. mainosvideoiden käsikirjoituksia sekä muita taiteellisia töitä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteistyössä:

v